fbpx
Headerbillede

YOGA MOD STRESS

Hvordan påvirker stress dig?

Når vi stresser, spænder vi i kroppen og lukker derved af for blodtilførsel og ilt til muskler og væv. Der kan opstå inflammation i muskler og led, bindevævet bliver stramt og der opstår smerter. Vejrtrækningen påvirkes ofte og bliver overfladisk og ineffektiv – og sindet har ikke fred.

Konsekvenserne af stress kan være store.

Hvordan kan yoga hjælpe dig?

Skal man behandle og forbygge stress, er det vigtigt at arbejde helhedsorienteret og have kroppen og åndedrættet med, da vores tanker, krop og følelser udgør en tæt forbundet enhed. 

Hvis du lærer at mærke din krop, når den råber til dig i form af smerter eller sygdom, så er du allerede nået et langt stykke ud ad vejen mod alvorlig stress. Kroppen er nemlig rigtig god til at fortælle os, når noget er galt – men vi er ofte ikke så gode til at lytte til den.

Yoga hjælper dig med at lytte til kroppen og reducere stress. Det hjælper dig med at løsne op for både fysiske og energetiske spændinger, det virker smertelindrende – eller smerterne forsvinder ofte helt, og det giver dig følelsen af at have det godt. 

Hvordan arbejder jeg med stress?

Jeg er certificeret yogaunderviser i stresshåndtering, og arbejder ud fra det Ayurvediske princip, når jeg behandler stressramte.

Ayurveda er verdens ældste helbredelsessystem. Det er en viden for og om livet.

Vi mennesker reagerer forskelligt på stress. Og vi stresser af forskellige årsager.
I Ayurvedaen arbejder man med tre overordnede persontyper, og én type er som regel mere dominerende end de andre – og alt efter hvem du er, skal du lave forskellige former for yoga. Men også andre antistressredskaber, såsom vejrtrækningsøvelser, meditation, mindfulness og lette Ayurvediske råd skal følges for at skabe balance i livet igen.

Jeg vil eventuelt gøre brug af min uddannelse som narrativ samtalepraktiker, men det afhænger af forløbet. Det er vigtigt, at du finder ind til roden af, hvor din stress stammer fra.

Information tekstboks

Kom i et indiviuelt
yoga stress forløb hos mig

Du kan booke individuelle forløb her. Et forløb på 6-10 gange er optimalt. Book gerne alle dine tider ind med det samme, så du ved, du har dem.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår hjemme hos dig. Jeg kører ud i Hovedstadsområdet. Der pålægges et kørselsgebyr på kun 200 kr. (+ evt. parkering). For mere information, kan jeg kontaktes her.

Priser

60 min / 900 kr.
75 min / 1050 kr.
90 min / 1200 kr.

Ønsker du hjemmeundervisning
tillægges et kørselsgebyr på 200 kr.