fbpx

ONLINE FORLØB MED YOGA, ANSIGTSYOGA, VEJRTRÆKNINGSØVELSER & MEDITATION

ONLINE FORLØB MED YOGA, ANSIGTSYOGA, VEJRTRÆKNINGSØVELSER & MEDITATION

BalanceMe

Selvforkælelse for ansigt, krop og sind

10 videoer, 10 timers yoga

Pris: 1.750 kr.

Få adgang til 10 videoer, som du kan lave derhjemme i dit eget tempo, hvor vi stille og roligt bygger på.

Der er tre temaer, som påvirker dit velbefindende. Med BalanceMe vil du lære dig selv bedre at kende, så du ved, hvor du skal have fokus for at skabe balance mellem de tre.

Alt efter tema underviser jeg i både hatha, yin og vinyasa yoga.

Du vil blive i guidet igennem øvelser, som:

  1. Forløser og slipper spændinger. Du lærer først at forløse spændinger i både ansigt, krop og sind, så du bliver bedre til at give slip og kan føle dig mere let og fri.
  2. Giver styrke og udholdenhed. Vi skal bygge op og styrke kroppen. Vi laver ansigtsyogaøvelser, som løfter dit ansigt og giver dig et yngre udseende, og meditationer, som planter selvkærlighed og styrke.
  3. Strækker, giver smidighed og rummelighed. Du skal strække kroppen, lave lange bindevævstræk og blive smidigere. Du får øvelser, der træner sindet i bedre at kunne rumme dig selv og andre mennesker.

Forløbets opbygning

Videoerne er bygget op, så du i den første video vil blive undervist i forløsende øvelser, i den anden video er det styrkende øvelser, og i den tredje er det stræk og smidighed. Derefter er videoerne bygget op af flere af temaerne – typisk to.

Når du har været hele forløbet igennem, kan du gå tilbage og plukke lige netop de videoer, hvor der undervises i det, du har mest brug for. Også hvis det blot er 10 minutters afspænding uden yogaøvelser.

+EKSTRA VIDEO med Stig Severingsen

Du får en bonusvideo med vejrtrækningsekspert og verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, som viser øvelser og fortæller om, hvordan en kontrolleret vejrtrækning kan hjælpe dig med at få mere energi og blive mere fokuseret.

Yoga hjemme, på farten ferien eller jobbet

BalanceMe er et yogaforløb, som du kan tage frem derhjemme, på jobbet eller på ferien. Du kan bruge det, når du skal have energi om morgenen eller har brug for at falde til ro om aftenen. Når du kan mærke at din krop skal tones, er stiv og fuld af spændinger, eller du har brug for en afspændende pause, så kan du altid gå tilbage til øvelserne og igen finde din balance.

10 videoer, 10 timers yoga

Pris: 1.750 kr.

Pris: 1.750 kr.

Opret dig nu, og prøv første program
med forløsende øvelser gratis!

Læs mere om de 3 grundprincipper

Flow og forløsning:

En spændt krop og et spændt sind er ikke frit.  Kropsspændinger forhindrer blodomløb, lymfesystem, nervesystem og meridianbaner i at flyde frit. Vi vil starte dagen med både fysiske og meditative øvelser som forløser og giver flow i både krop og sind.  Det handler om at slippe- både spændinger og kontrol- og om at mærke frihed og lethed.

Du vil også lære at forløse og afspænde via din vejrtrækning, og om hvordan aktivering af det parasympatiske nervesystem får dig til at slippe og slappe af.

Og så vil du lære øvelser, som får dig at afspænde musklerne i dit ansigt, hvilket mindsker og reducerer furer, giver en smukkere hudtone og hjælper mod hovedpine.

Styrke og udholdenhed:

For at få fat i din styrke og udholdenhed, går vi i dybden med øvelser som styrker krop og sind. 

Ved træne dine muskler får du en stærk krop, som passer bedre på dine led, giver dig en bedre balance og en smukkere holdning. Og i denne del af dagen, skal vi have pulsen op og sved på panden.

Ansigtet skal også trænes, og det gør vi med øvelser, hvor du styrker musklerne i ansigtet. Ligesom vi kan træne kroppen, kan vi også træne ansigtet, og med regelmæssig træning, giver det ansigtet et løft og tager år af din alder.

Du vil lære vejrtrækningsøvelser, meditation og visualisering, som træner et stærkt sind. Øvelser hvor du lærer at se på de rigere historier af dig selv og dit liv. 

Stræk, smidighed og rummelighed:

Vi strækker muskler og bindevæv med blandt andet skønne yin yoga stillinger. De gode lange stræk som forbedrer din smidighed og velbefindende.

Også musklerne i ansigtet skal strækkes, både for at forhindre spændinger, men også fordi det sætter gang i blodcirkulationen og giver os en smukkere hud.

Du vil lære at bruge dybe vejrtrækninger til at rumme og skabe plads. Og da sindet er en stor medspiller, bruger vi meditationsteknikker til at træne sindet til mere rummelighed og kærlig venlighed (Loving Kindness meditation), både overfor os selv og andre.

Intentionen er, at du skal se dig selv dybt i øjnene og mærke efter hvad din krop og dit sind har brug for, for den optimale balance – samt at du skal have øvelser og teknikker i din fysiske og mentale rygsæk, som du altid kan tage frem.