Klovnen ved yogalærer Lotte Voetmann Stevns- yoga event

Som et enkelt event i forbindelse med firmaarrangementer – i stedet for go-cart eller paintball – kan I have yoga på programmet.

Det kræver blot et gulv eller en græsplæne, hvor vi kan dyrke yoga sammen.

Jeg passer tiden ind efter jeres øvrige program, men vi når ikke meget på under en time – specielt ikke, fordi der også skal være plads til et godt grin undervejs, når stive kroppe skal luftes.

Jeg kører ud i Nordsjælland og Københavnsområdet og for mere information og priser, kan jeg kontaktes her

I løbet af de 10 år, jeg har været elev hos Lotte, har jeg lært en masse om sammenhængen mellem krop og sind. Lotte er nærværende i sin undervisning, har fokus på den enkelte elev og dennes særlige behov – og så formår hun på sin helt egen måde at inddrage humor og et godt grin i sin undervisning. Kærligst Kirsten

 

Få fast yogahold

kontoryoga

Find Lotte Voetmann Stevns

Kontakt Lotte Voetmann Stevns