Natarajsana (danseren) ved yogalærer Lotte Voetmann Stevns- yoga for teens

Yoga for teens giver dig større viden om din fantastiske krop. For mange er det en tid med usikkerhed, både med hensyn kroppen og hvem man er, og yogaen giver dig  styrke indefra, som du kan bruge ude i verden. Du vil få redskaber til bedre at kunne håndtere stress og  finde den ro, som gør dig i stand til at berolige dig selv, når følelserne er ude af balance. Du bliver bedre til at koncentrere dig og mærke den stilhed, der er nødvendig for at kunne lytte til dig selv og andre.

Vi vil lave øvelser der giver mere energi, øvelser der får dig til at slappe af og så dem der er ren velvære. Vi vil lave klassiske yogastillinger, kreative flows og vi vil vende bunden i vejret. Der vil være øvelser der styrker, øvelser der strækker og øvelser der forbedrer din balance. Du vil lære om kropsholdning og åndedræt og der er plads til både grineflip og ramme alvor.

Afslutningsvis er der afspænding og visualiseringsøvelser.

Priser: 800 kr./60 min, 950 kr./75 min, 1100 kr./90 min.

 

Jeg kører ud i Nordsjælland og Københavnsområdet og for mere information, kan jeg kontaktes her

Jeg synes det er super sjovt og spændene at gå til yoga, fordi jeg lære rigtig meget om hvad min krop kan og hvordan jeg slapper bedst af i min krop! Vi laver også en masse sjove øvelser, hvor vi bruger vores balance og vores muskler! Jeg er virkelig glad for at gå til yoga og så har jeg også en rigtig god yogalærer! Kærlig hilsen Klara (12 år)

 

 

yoga for børn

Hvad er yoga godt for?

Kontakt Lotte Voetmann Stevns