Chakrasana (hjulstilling) ved yogalærer Lotte Voetmann Stevns- min undervisningsform

Jeg tager afsæt i grundlæggende hatha yoga, med inspiration fra Anusara, vinyasa og Iyengar yoga- og kombinerer derved det bedste og det sjoveste fra forskellige yoga-stilarter, og min undervisning er i det hele taget meget afvekslende. Yogaen kan både styrke og forløse, og vi skal have begge dele med. Der er timer med fokus på dynamiske, sveddryppende øvelser (det kan godt være hårdt og meditativt på samme tid) og bløde timer hvor kroppen og sindet smelter sammen og det hele får en pause. Der er timer, hvor vi glider fra den ene øvelse til den anden i et flow, og timer der rummer flere pauser.

Men ligegyldigt hvilken time, det er, så lægger jeg vægt på åndedrættet og hver enkelt krops personlige alignment – det vil sige at hver stilling har en måde, den skal udføres på, men at vores kroppe er forskellige, og vi skal finde ind til den enkelte krops mest hensigtsmæssige stillinger og bevægelsesmønstre.

Timerne er bygget op omring bestemte fokusområder, det kan være kropslige emner, en følelse eller et specifikt emne indenfor filosofien.

Vi afslutter med åndedrætsøvelser og afspænding og/eller meditation.

 

 

Yoga og meditation

Hatha yoga

Om Lotte Voetmann Stevns

Kontakt Lotte Voetmann Stevns