Børneyoga ved yogalærer Lotte Voetmann Stevns

 

Yoga giver barnet muligheden for at bevare det nærvær, de kom til verden med, men som kan være svær at holde fast i, da hverdagen ofte er fuld af fart og udefrakommende stimuli. Det forbedrer børns kropsbevidsthed og hjælper dem med at finde den ro, som gør dem bedre i stand til at berolige sig selv, når følelserne er ude af balance. De bliver bedre til at koncentrere sig og mærke den stilhed, der er nødvendig for at kunne lytte til sig selv og andre.

Børn laver ikke yoga fordi det er sundt, men fordi det er sjovt, når vi leger os ind i de klassiske yogastillinger og brøler som en løve eller hvisler som en slange, når vi sætter en fortælling til solhilsen, eller løber rundt i salen og andre gange er helt, helt stille.

Der vil blive læst op af små yogahistorier, som inddrager yogaens øvelser.

Børnene lærer om kropsholdning og åndedræt og afslutningsvis er der afspænding, hvor de slapper af på madrassen.

En enkelt time kan give et praj, som det er noget barnet kan lide, men skal børnene forstå at bruge yogaens redskaber, anbefales et forløb.

Det kan også være, at I er nogle forældre, der slår jer sammen, og så kommer jeg og underviser jeres børn i en lille gruppe på max fem børn.

Priser: 800 kr./60 min, 950 kr./75 min, 1100 kr./90 min.

Jeg kører ud i Nordsjælland og Københavnsområdet og for mere information, kan jeg kontaktes her

 

 

 

Yoga for teenagere

Hvad er yoga godt for?

Kontakt Lotte Voetmann Stevns